Pubcrawl och galaxhjältar.

Det var ett jäkla tag sedan jag skrev nu. Sånt händer. Massor har hänt och du kan välja att se detta som ett referat eller som en sållning. Referat av the good times och bortsållning av helt onödigt dravel så som vad som egentligen händer i skolan och vilken färg jag hade på strumporna igår. Så låt mig se, senaste eventet jag skrev om var handelssittningen. Great fun! Jag delar upp det i flera delar också eftersom folk tenderar att klaga på att det blir för långt när det väl blir något.


Tisdagen 3/3

Tisdagsklubben ordnades av Långben, vi hade knytkalas och tittade på samtliga episoder av serien Kenny Starfighter. Och ÅH! Finns det något bättre barnprogram? Enkelt: näe, det GÖR det inte. Det bara dröp av helsköna one liners och repliker som iaf jag hade glömt bort sedan jag såg serien när jag var liten. Vissa som har lätt för att memorera text och så (ja, känn er träffade) satt ju och pratade med hela serien, men det var bara mysigt, riktigt underhållande.


Fredag 6/3

FFSex arrade nödpub på Studs. Det var kraftigt överprisad fulöl och musikquiz. Tabbe blev så upprörd att hon grät en skvätt när facit redovisades och det visade sig att hon hade fel på en fråga om Led Zeppelin, det var en lite konstig situation men alla tyckte synd om henne. Jag vill inte vara orättvis och säga att puben urartade, men när Långben slickade på Arvid som var utklädd till prinsessan Madeleine så började jag få svårt att skilja på mardrömmar och verklighet.


Lördag 7/3

Efter en småsvettig omtenta så slängde jag i brist på äkta arr ihop en sammankomst hemma hos mig på kvällen. Dagen krävde ju efter-tenta-raj men sådant bjöds det som sagt inget i mer ordnad form. Det droppade in en del folk, inga mängder men det blev en utomordentligt trevlig tillställning som gick från köksfest till källarcaps. Vi fick en kort men effektiv snabbvisit av T-Blå och Hulken och det hela slutade med vidunderliga mängder rengöringsmedel och en teleskopmopp.


Tisdag 10/3

En tisdag med något så unikt som ett besök i Bollebygd! Tisdagsklubben goes road trip. Det var vår Thomas som beslutade att prova på att vara värd. Det resulterade i empiriska studier av ökad tolerans både för vansinnesvåld och alkohol. Resultaten var i båda fallen skrämmande. Efter åtskilliga timmar av kontrollbatchande och något kilo chilinötter senare rundades kvällen av med en iskall promenad till en gemytlig buss på vilken kroppsmodifikation i alla former och genrer diskuterades. Många bra slutsatser blev det.


Fredag 13/3

En cool afton på alla tänkbara sätt. Det var internsitts med ganska god uppslutning. Vår första djävulspunch pimplades och folk drog sig inte det minsta för att gückla, och det är alltid lika uppskattat. Jag och Anton drog på ett gückel om oss nio som senast blev invalda där vi försökte karakterisera folk så gott vi kunde utifrån vad de hittat på sedan september då vi först träffades. Man kan säga att de flesta definierade sig under Hjärtslaget och att det var händelser från Halmstad som mest togs upp. Utan att avslöja egentligen någonting så kan jag säga att när kvällen var över och folk började traska hemåt så hade alla fått sina namn. Så utan att göra någon förvånad kan jag berätta att det som fyllde mitt huvud (bortsett från köttsoppan jag hade i håret) var i vilket typsnitt jag skulle brodera "TJALMETO" över lyran på ryggen.


Lördag 14/3

Lugnaste dagen på länge, efter att ha gjort mig i någorlunda ordning åkte jag hem till mamma och pappa i det kära Aröd och bara slappade, detta kom sig av att min käre bror för en kort stund skulle mellanlanda just där och honom vill man ju träffa när man har chansen. Charmig kille, känner hans föräldrar mycket väl.


Söndag 15/3

Månadens kanske mest kulturella inslag. Med mamma och pappa och mormor och sambo skulle det ätas gott och ses på väldeffade män i trikåer. Det var balett som stod på schemat. Svansjön närmare bestämt. Bortsett från att dom valde att plocka bort 95% av hela huvudscenen så var det en fin föreställning. Hela aftonen avslutades med att jag slocknade som en gris direkt när jag kom hem. Och för er som inte vet: jo, grisar slocknar.


Tisdag 17/3

Och så blev det bra väder! Sol, öl och glass och fotboll. Nästan i den ordningen, fast ingen fotboll och glass för mig just den dagen, det fick Anton stå för helt på egen hand. Tisdagsklubben hade fått något så unikt som biljetter till förhandsvisning av Kenny Begins! Fast bara 8 biljetter så bara 8 av oss kunde gå. Och när jag satt i godan ro och gjorde inte så mycket så ringer Långben och frågar om jag inte vill med och dricka öl i solen, för det är något slags obligatorium att göra det så fort solhelvetet tittar fram. Sagt och gjort, fyrtio minuter senare hälsade Anton mig med två tut från sitt skruvade bollhorn där jag satt i vattentrappan utanför Humanisten. Där försökte vi njuta men den efter en stund uppenbara bristen på värme gjorde det lite svårt, så vi drog till bion. Undertiden vi väntade på att komma in så försökte Anton den lille krämaren att casha till sig Johan Rheborgs ascoola galaxhalsduk. Men han var inte redo att skiljas ifrån den för 60:- så där gick Anton bet. Filmen levde upp till alla förväntningar, den var 110% Kenny och alla var mycket nöjda. Efter tillställningen försökte vi oss på ett besök på Flying Barrel för öl, det var ju ändå St. Patricks Day. Men det var svindyrt och 'två tusen pers på dansgolvet' så vi drog till Rock Baren istället där det var billigare och vi var i princip ensamma. Där hade vi roligt i massa timmar.


Torsdag 19/3

Solen höll i sig även denna dag och eftersom jag hade tentat på morgonen så såg jag fram emot kvällens pubrunda på Chalmers. Jag gick efter tentan och köpte garn för att börja brodera mitt namn på ryggen på rocken. Jag satte mig i den gassande solen utanför Chalmers bibliotek och broderade på. När det blev dags att gå in hade jag tagit mig igenom tre bokstäver. Vi började rundan på Zaloonen där det var bra ölutbud och trevlig stämning. Hur kvällen sedan snirklade sig fram är en lång historia men vi besökte iaf fler olika pubar denna gången än förra. Under rundan stötte vi på JA och Skagen som kämpade sitt yttersta för att förstöra om inte förinta Plumpen, dom lyckades delvis och allt finns på film. På okänt vis slutade kvällen med tre nya nummer i telefonen, på golvet på torget med caps. Eller, det är väl fel att säga att det tog slut där för vi höll ju på till nästan nio på morgonen. 10 dagen efter träffade jag Linn på Condeco där vi påbörjade vårt projekt. Epic me hearties, epic.


Men på samma sätt som Gabriel en gång frågade 'Vem kysste Ior, bakom ryggen på Kanin?' så undrar jag nu: kan man delegera bort en förkylning? Jag tycker att man borde kunna det. Det skulle om något vara ett tecken på auktoritet.


På tal om när att delegera:

- En vaddå? sa han.

- En NAP.

- En N...?

- ...AP.

- Och vad är det?

- Någon Annans Problem, sa Ford.


Kommentarer
Postat av: My

Risigt inlägg.

VAR, VAR undrar jag, skriver du om allt fantastiskt jag bidrar med?

Eller skriver du bara om sånna som inte har riktiga namn?

Isåfall kan vi kalla mig Gossnargh.

Seså.

Gör mig till kändis.

2009-04-12 @ 18:00:41
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0