Tidsresor och minnesluckor.

För att göra en representativ återgivning av mina förehavanden så tänker jag lägga in en minneslucka här. Och en lite senare också. Min älskade dator har varit på rehab under en period och kommit tillbaka först nu, den mår fortfarande inte så bra som den skulle kunna men den har förbättrats avsevärt sedan sist. Så nästa inlägg kommer vara en genomgång av Valborg och vad som kommer efter det får vi se. Jag känner mig frestad att referera MatNatSex galan upptåg på Gotland men jag är rädd att det skulle hantera en del minnesluckor det också. Så håll till godo!


På tal om tid:

Det andra icke-absoluta talet anger det klockslag vid vilket man kommit överens om att träffas. /---/ Med andra ord den överenskomna tidpunkten är den enda tidpunkt vid vilken det är uteslutet att någon i sällskapet ska infinna sig.


Spelkvällar och fotbollsmongon.

Så nu är vi snart framme i nutid som sagt, här kommer den tredje delen i resumén.


Tisdag 31/3

Tisdagsklubben slog till och hade möte hos en ny värd. Anton öppnade sin mammas hem för öl och spel. Flera hetsiga och lite förvirrade rundor av Uno spelades och man diskuterade byråkrati, sexmästeritillhörigheter och olika former av piskor. Festligt var det i alla fall.


Fredag 3/4

Kvällen skulle ägnas åt något så okristligt som att gå på porrpub. Detta är dock inte alls så illa som det låter. Det var Haddock som ordnade den årligt återkommande porrpuben på Isobaren. Men innan vi går mer in på den ska jag referera vår förfest på Zaloonen. I en sexmästerists sanna friskusanda är vi alltid idel att upptäcka nya sporter och gärna nya sätt att utöva gamla sporter på (se 13/4). Så denna fredag till ära beslutade vi oss för att undersöka hur bra man hanterar spetsiga föremål under alkoholpåverkning och började därför kasta pil.


Lördag 4/4

Efter jobb vankades sittning, och inte vilken sorts sittning som helst, utan dataspelssittning. Vi hade förfest med grillning, jonglering, flasksprängning, rondater och utklädnad på en gräsmatta på Chalmersområdet och det var mysigt. Jalgot gick utklädd till Mega Man, Kamdal som Captain Nintendo (om jag förstod saken rätt) och Plupp som kommandosoldat. Jag och Anton gick som civilister ur GTA, det gjorde att vi inte behövde klä ut oss. Sittningen var litet av ett nederlag, oerfarna toastmasters och tafflig dekoration. Direkt när sittningen var slut dog hela partyt ut så vi beslutade att dra till HävSex kalas på Medicinareberget, men på väg dit träffade vi en skock SystemSexare som förklarade att det var ett tråkigt kalas och i samlad tropp begav vi oss åter till Chalmers. Efter mycket om och med inleddes en capsning i gångarna bakom Gasquen, det ledde till att en överförfriskad, övermodig Frejjan satsade sin hatt i en PC mot mig och jag satsade min halsduk. Och hör och häpna, trotts att jag capsar som en ko, så vann jag och gick därifrån med hatten, detta efter att en mycket arg Frejjan försökt sig på att fuska, ge sig på min rock och få andra att capsa tillbaka hans hatt åt honom, men icke, det funkar inte så. Däremot stal han min halsduk. Sedan bildligen drog och släpade Farbror Bäckman in mig på Gasquen där han tvingade mig att capsa igen, det höll inte så länge men det var ganska kul. Kvällen avslutades efter att jag integrerats i vad Antons mamma skulle klassa som sportigt uppförande, involverande ett kravallstaket.


Tisdag 7/4

För att varva mitt hektiska liv en smula så var denna dag inte bara skola och fest utan också arbete. Att packa upp varor, sortera saker, skriva listor, inventera, bock av listor och svara i telefon. Timmarna flöt fram som kall sirap, långsamt långsamt. Men efter jobbet var det ju tisdagsklubb och den hölls denna vecka hos Grimmis på Kungshöjd. Erica följde mig en bit från jobbet bara för att få en glimt av alla de där människorna jag pratar om hela tiden, alla lyckades komma till porten samtidigt. Vi började tillställningen med öl och sushi i köket för att sedan förflytta oss in till vardagsrummet där det vankades Star Wars. Ni som känner mig undrar antagligen nu vad fan jag gjorde där och det gjorde jag med efter en stund så jag bröt upp, lämnade de faktiskt intresserade människorna åt sitt öde och begav mig istället till Hilbert där det flockades folk kring det italienska kortspelet Bang Bang. Ett roligt spel som jag kan rekommendera, även för folk som brukar ha svårt för kortspel. Det var svårt att hålla sig fredig i spelet tyvärr, men det var ändå ganska underhållande.


Fredag 10/4

Och detta var ju inte vilken fredag som helst utan årets längsta om man ska tro namnet. Jag tycker ändå att den försvann förhållandevis snabbt. Som den Solbergska traditionen bjuder så är det utan undantag påsklunch hos farmor på långfredagen. Hon bor i Dingle så det var en bit att åka men det gör man väl så gärna för att få träffa sin släkt några gånger om året. Och när vi kom fram så möttes vi av samma sak som varje år (det är väl lite innebörden i en tradition antar jag) av en vägg av mat och sötsaker. Påskägg bytte ägare och lotter skrapades. Sedan skulle det huggas in, sillar, ostar, smör, bröd, patéer, cumberlandsås, korvar, köttbullar, gratänger, syltor, stuvningar, ägg, potatis och grönsaker. Och när man gått två vändor vid det bordet kom sötsakerna fram. Äggost, sylt, grädde, godis, kladdkaka, saft och choklad. Och kaffe på det. Och frukt. Som vanligt var man mer än behagligt mätt när man timmarna senare satte sig i bilen igen. Jag körde ut Nicklas till Grundsund där han skulle tillbringa helgen med sina föräldrar undertiden jag skulle hem igen och jobba. Men jag fick räkor och bröd på plats så det väl lätt värt omvägen. Faktum var att jag stannade ganska länge på Grundsund, flera extra timmar bara för att vara en snäll lillasyster. Hur då? Tänker du, jo genom att se till att jag passerade Kode igen i lagom tid för att plocka upp min bror och tre av hans vänner för att dom skulle få skjuts in till stan. Att agera fylletaxi kan vara väldigt roligt men i vissa fall är det ganska påfrestande. Men i stort sett var det mycket roande. Samtalsämnena varierade högt och lågt mellan alltifrån tejpmissbruk, radiostyrda helikoptrar och blondiner till altruistiska handlingar, könsorgan och tatueringar. När jag kom hem var jag fortfarande mätt. Och trött.


Lördag 11/4

Så vad gör man inte för att överleva det oekonomiska studentlivet? Jo man jobbar även på lördagar så klart, och detta blev en mycket intressant lördag. Hela stan, eller i alla fall den gatan där mitt jobb ligger, fylldes kring 11 (då krogarna började servera öl) av fotbollsmongon som tyckte att det var kul att vandalisera i största allmänhet, sp efter att de slitit sönder vår dekor, kastat sten mot våran dörr och tryckt upp snopparna mot vårt skyltfönster så stängde jag igen lite tidigare än tänkt. Dels för att det inte var speciellt imponerande prestationer från dem och för att det drogs ner VÄLDIGT få kunder på gatan. Efter som den var avspärrad till fotbollsmongonas fördel. Och nä, I didn't enjoy. Det var mest obehagligt. På kvällen kom Jojo hit och vi tittade på film, en bra och två dåliga. Men efter att ha varit uppe tidigt och jobbat så var jag trött och sömn var ett faktum redan klockan 1, det är tidigt.


I skolan så har vi en (eller flera iofs) lärare som är så långsam att man inte orkar gå dit för att lyssna, men han har lärt mig en sak, jag har lärt mig hur man ska irritera folk på bästa sätt; det allra viktigaste är att inte gå för långt, för om man gör det börjar dom skrika och stampa och släpper ut all den frustration som man så noggrant byggt upp. Med övning och talang kan man hålla kvar frustrationen på bristningsgränsen i veckor, månader, år. Förhoppningsvis kan man då skapa ett nervöst sammanbrott hos personen, eller ännu bättre, permanent hjärnskada. Lite så verkar det som att vår lärare jobbar eller så är han bara likgiltig inför allt. Flera av eleverna kommer ju att flippa när som helst.


På tal om likgiltighet:

- Jag vet inte, sa högtalarrösten, men jag känner inget medlidande alls. Förbannat likgiltig planet. Så var det slut.


RSS 2.0