Hattsittning och rymdbesök.

Igår var det den dag då min egna lilla silvertejpskreation skulle få skåda dagens ljus. Även om det liksom nästan hade blivit mörkt när vi gick ut. Resultatet blev detta.

Gissa filmacossiationen.

I övrigt kan man säga att det var en bra men långsam sittning. Maten var god, toastmastrarna fulla som små ägg och gücklena var politiskt inkorrekta. Eftersom det var den 11 septeber så sjöngs "fader bin Ladin" av fyra personer iförda papier marché-hattar, två såg ut som flygplan och två var höga, fyrkantiga, gråa torn... Civilisten som vi hade släpat med led sig igenom spektaklet med besvärad min, sedan hittade han den billiga ölen och nästa tecken på liv var ett morgon-sms med den förbryllade frågan "vad hände?".

Och hur förgyller man då en söndag på bästa sätt? Jo, man tager ett stycke Tjalle, ett stycke Pamela, ett stycke pappa Tjalle och ett stycke mamma Tjalle och så går dom på Universeum. Där fick man lära sig sådant som att bygga en igloo, att hajar inte bits och att C-J hade taskig otur med rumsbokningen på hotellet men fick bra utsikt. Dessutom fick vi äta insekter som smakade bacon, slussa små platsbåtar i grälla färger och så fick man veta att man måste stänga av blixten om man ska ta kort i regnskogen, för djuren där är inte vana vid korta men ack så intensiva ljussken. Man kunde också prova på att vara i rymden, och det gjorde vi med glädje.

Man kan alltså se glad ut även i rymden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0